Glas

Wij hebben diverse glaskarren, maar ook veel verschillende vacuümzuigers om glas te hanteren. Ook gebogen ruiten kunnen wij aan! Daarnaast beschikken we over een glasplaatssysteem voor schuine gevels, geschikt om op diverse kranen te zetten. Dit systeem kunnen wij toepassen tot 16 meter hoog.

Hulpmaterieel voor glas

Hulpmaterieel voor glas dat kunnen glaszuigers zijn maar ook glaskarren in diverse uitvoeringen op deze pagina laten we u kennis maken met diverse mogelijkheden.

Glaszuigers

Glaszuigers kunt u net zoals de mini-hijskranen huren bij ons in diverse uitvoeringen. Onze zuigers kunnen tussen de 250 kg en de 2000 kg heffen. Wij kunnen gebogen glaszuigers leveren tot 1000 kg  deze glaszuigers voor gebogen ruiten hebben wij in drie uitvoeringen. Voor ons zeer uitgebreide assortiment kijk op onze glaszuiger pagina. Maar ook voor speciale glasplaten kunnen wij op maatgemaakte zuigers leveren.

Glaskarren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment glaskarren en glassleeën in de verhuur. Muyen eenmans wagens maar ook de bekende Witteveen 4 wielige geheel verstelbare glaskarren  deze karren kunnen ook door een mover  worden voort bewogen .Kijkt u eens op onze glaskarren verhuur pagina

 Driehoekswagens

Daar hebben wij twee soorten in  1 met luchtbanden en 1 met harde wielen

Glaszuiger speciaal

Wij kunnen snel schakelen als u onze hulp vraagt voor het plaatsen van glas. Indien nodig maken wij voor uw werk speciale hulpmiddelen!

glaszuiger 250 kg
Glaszuiger 250

Glaszuiger 500
hulpmaterieel voor glas
Glaszuiger 750
glaszuiger gebogenglas
Gebogen ruiten
glaszuiger 8punts
8-punts zuiger
glasslee
Glasslee
Muyen eenmanswagen
Muyen glaskar
muyen 4 punts zuiger
4-punts zuiger