Bouwprojecten

Voor elke klus beschikken wij over de juiste minikraan. En wat voor u een lastig probleem vormt, is voor ons dankzij onze ervaring een klus die we vakkundig en efficiënt uitvoeren. Ook zeer lastige projecten nemen wij graag van u over. Neem hier een kijkje in onze keuken...

Glas, staal, natuursteen: Bouwprojecten ons dagelijks werk

Bouwprojecten zijn ons dagelijks werk. Glas, staal en natuursteen: wij hijsen het voor u en zorgen dat elk bouwonderdeel op de juiste plek terechtkomt. Buiten en binnen, ook op die plekken die u als ‘onmogelijk’ beschouwt. Dankzij de mini-kraan voldoet u aan de Arbo-wet en bespaart u op het onnodig inhuren van extra personeel.
 Bekijk hier één van onze projecten in de bouw: een woonhuis beglazen.

Huis, tuin, keuken of iets heel bijzonders

Natuurlijk is niet alles van staal of glas wat door ons wordt gehesen. Het kan van alles zijn: een tuinhuisje, een boom, een boot, computerkast en allerlei andere zaken. het . In het menu links ziet u nog meer voorbeelden van bijzondere projecten.

Fabriek

De wendbaarheid van onze minikranen maakt ze bij uitstek geschikt voor hijswerken in fabrieken. Denk aan ketels, productielijnen en lichte halkranen. Geldt in uw fabriek een fotografeerverbod? Wij houden ons eraan! Onze machinisten hebben een telefoon zonder camera.
 Wilt u toch graag zien hoe wij twee grote metalen tanks plaatsten? Kijk dan hier: Campina gaf toestemming voor deze reportage.Uw unieke project, onze uitdaging

Wij beschikken over maar liefst zestien verschillende minikranen én over creativiteit en improvisatievermogen.
Denkt u: ‘Hoe moeten we dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen?’ Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!