Compact kranen in RMO

Omringd door allerlei kostbaarheden in dit prachtige museum vol unieke oudheidkundige vondsten hijsen en plaatsen wij exclusief materiaal voor een volgende tentoonstelling. Pas op voor de beelden!

Compact kranen in Rijksmuseum voor Oudheden

In totaal 26 tentoonstellingselementen moesten wij van de begane grond via de eerste verdieping naar de zolder van het museum hijsen. Hiervoor hebben we drie compact kranen ingezet. Op de begane grond de K1700, op de eerste verdieping de M900 en op de zolderverdieping de M600.

De kranen moesten met een lift van 1,30 m lang en 1 m breed en met een hefvermogen van 850 kg naar de verdiepingen. Hiertoe werden de kranen in vier delen gedemonteerd. Dit is juist de kracht van Witteveen kraanverhuur een zeer breed verhuur programma. Elk element moest door gegeven worden aan de volgende kraan die weer op een andere verdieping stond. Wij kunnen wel zeggen dat we bijna elke klus hoe gek hij ook is op het gebied van mini kranen aan kunnen . Het is nu al weer 22 jaar geleden dat wij de eerste mini kraan hebben aangeschaft.

Foto’s

  compact kranen      compact kranen   compact kranen      compact kranen