compactkraan huren

Compactkraan huren doe dit bij de meest gespecialiseerde verhuurder van Nederland.

compactkraan huren

 

Compactkraan huren   Witteveen kraanverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van deze compactkranen of het nu gaat om een kraan van 450kg gewicht of 6 ton wij hebben ze allebei en veel er tussen in. Belt u gerust voor een advies op maat , wist u dat u al sinds 1995  een compactkraan huren kunt bij Witteveen kraanverhuur ? Wij hebben het grootste assortiment en de meeste ervaring !

Wij laten u met onderstaande foto`s een aantal voorbeelden zien van de inzetbaarheid van de compact kraan. Nieuw in ons compact kraan verhuur programma is de Hoeflon C6 . Ook is het mogelijk om met meerdere compact kranen op 1 werk tegelijk bezig te zijn waarbij er ook de mogelijkheid is van 1 machinist voor de begeleiding van meerdere kranen. Deze constructie werkt het beste als alle mini kranen door dezelfde opdrachtgever gehuurd worden. Bezoekt u ook eens de andere pagina`s en u zult versteld staan van de mogelijkheden  die wij u kunnen bieden . De compactkraan hebben wij onderverdeeld in vier groepen de M modellen, de K  modellen de T modellen en  C modellen . Maar u kunt ook gebruikmaken van onze rupsheftruck voor aanvoer van onze glasbokken of ander transport. Of kijk eens naar onze rupsonderstel. maar ook een balken-buizenkar   kunt u bij ons huren.

U begrijpt het gaat niet alleen om de kraan maar ook om het hulpmaterieel er om heen tevens heeft Witteveen kraan verhuur een zeer uitgebreid assortiment glaszuigers  en glaskarren in de verhuur. Het hulpmaterieel verhuren wij alleen in combinatie met een kraan Maar ook voor een rupsheftruck kunt u bij ons terecht !

Ook kunt u ons huren voor werken in voedingsmiddelen fabrieken onze C6 kranen zijn uitgevoerd met voedselveilige hydraulische olie en smeermiddelen.

Wij zijn ook in het bezit  van diverse kettingtakels, balkenklemmen ,platenklemmen ,als ook  rollen om machines te verplaatsen. Maar ook onze rupstransportstel gaat door alles heen.

 

compactkraan huren  compactkraan huren compactkraan huren rupsheftruck IMG_9977 Muyen eenmanswagen zuiger 1250 kg IMG_0275 compact kraan huren glaskar hoeflon compactkraan te huur