Glas plaatsen voor zee-aquarium

Vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring met het plaatsen van glas werden wij gevraagd voor het plaatsen van een waterbouwkundig aquarium.

Glas plaatsen met kraan 

Glas plaatsen met kraan  dat kunt u doen vanaf 25 kg glas maar ook bij ruiten die 900 kg wegen . Deze werden eerst uit de krat op een tafel gelegd. Hier werden ze voorzien van stalen randen, waarna ze rechtop in de constructie moesten worden geplaatst. Tijdens de eerste hijssessie bleek het plat leggen niet goed controleerbaar te zijn. Door onze ervaring hebben wij dit kunnen oplossen met een extra zuiger en een kettingtakel. Na deze aanpassing was hier goed mee te werken en kon de plaat veilig en zonder te veel inspanning plat maar ook rechtop worden gezet. Op deze klus hebben wij de zuiger en een bedieningsman geleverd. Omdat er een uitstekende hal kraan aanwezig was hebben wij geen kranen van ons ingezet. Deze opstelling is voor waterbouwkundig  laboratorium betreft testen kust beveiliging . op dit werk hebben we onze 1250 kg dubbele plaatzuiger ingezet. maar wij hadden hier ook onze 1000kg plaatzuiger in kunnen zetten. Uiteraard al onze zuigers worden regelmatig getest op onze eigen glaszuiger testbank.

Foto’s

glas plaatsen met kraan   glas plaatsen met kraan    glas plat IMG_0085  glas plaatsen met kraan   glas plaatsen met kraan   glas plaatsen met kraan   1250 kg zuiger IMG_0268  glas plaatsen met kraan  1250 kg zuiger IMG_0275  glaszuiger 1250 kg IMG_0279  Glaszuiger 1250 kg IMG_0280