Glas

Wij hebben diverse glaskarren, maar ook veel verschillende vacuümzuigers om glas te hanteren. Ook gebogen ruiten kunnen wij aan!

Hulpmaterieel voor glas

 

Bij het huren van ons hulpmaterieel zonder kraan geldt een minimale huurperiode van 2 weken.

Hulpmaterieel voor glas dat kunnen glaszuigers zijn maar ook glaskarren in diverse uitvoeringen op deze pagina laten we u kennis maken met diverse mogelijkheden.

 

Glaszuigers

Glaszuigers kunt u net zoals de mini-hijskranen huren bij ons in diverse uitvoeringen. Onze zuigers kunnen tussen de 250 kg en de 2000 kg heffen. Wij kunnen gebogen glaszuigers leveren tot 1000 kg  deze glaszuigers voor gebogen ruiten hebben wij in drie uitvoeringen. Voor ons zeer uitgebreide assortiment kijk op onze glaszuiger pagina.

Glaszuigers dubbel vacuüm

Wij hebben ook een uitgebreid programma glaszuigers met dubbel vacuüm .

Glaszuigers gebogen ruiten

In gebouwen plaatst men steeds meer gebogen ruiten ze worden steeds groter ! maar soms is juist de straal steeds kleiner aan het worden . De kleinste straat die wij aankunnen is 300mm voor nog kleiner zijn er extra aanpassingen nodig aan de zuiger.

Glaskarren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment glaskarren en glassleeën in de verhuur. Muyen eenmans wagens maar ook de bekende Witteveen 4 wielige geheel verstelbare glaskarren  deze karren kunnen ook door een mover  worden voort bewogen .Kijkt u eens op onze glaskarren verhuur pagina

 

 

glaszuiger 250 kg
Glaszuiger 250

Glaszuiger 500
hulpmaterieel voor glas
Glaszuiger 750
glaszuiger gebogenglas
Gebogen ruiten
glaszuiger 8punts
8-punts zuiger
glasslee
Glasslee
Muyen eenmanswagen
Muyen glaskar
muyen 4 punts zuiger
4-punts zuiger