Hulpmaterieel

Wij hebben allerlei hulpmiddelen voor glas, staal en natuursteen. Zit datgene wat u nodigt heeft, nog niet in ons assortiment? Wij maken het voor u!

Hulpmaterieel

Natuurlijk beschikken wij over allerlei hulpmaterieel bij onze kranen. Zo hebben we hulpmiddelen voor het  verplaatsen van glas, staal en natuursteen plus hulpmiddelen voor diverse branches. Maar ook bouwen we vaak hulpmaterieel helemaal toegespitst op een specifieke klus. Dus mocht het door u gezochte hulpstuk er niet bij staan, neem dan contact met ons op!

Staal

Diverse wielstellen en een door onszelf gebouwd balkendruksysteem helpen u bij het plaatsen van uw staalconstructies.

Natuursteen / Beton

Voor het tillen van zware natuursteen elementen bent u bij de firma Witteveen aan het juiste adres. Of het nu gaat om het hijsen van tegels of zware betonnen randelementen, wij beschikken over een breed programma zuigers voor  natuursteen en beton.

Glas

Voor het verplaatsen  van glas, zowel horizontaal als verticaal, beschikt Witteveen Kraanverhuur over diverse glaszuigers. Daarnaast zijn verschillende typen glaskarren te huur. Wij verhuren dit hulpmaterieel alleen in combinatie met de kranen.