mini hijskraan huren

Mini hijskraan huren daar voor kunt u het beste Witteveen kraanverhuur bellen.

Over ons

Wij weten uit ervaring dat succes voor een belangrijk deel wordt bepaald door de juiste keuze van het materieel én vakkundig inzicht bij de uitvoering. Samen met u bepalen wij welke kraan en welke werkwijze het meest geschikt is voor uw project.

Lees verder…

mini hijskraan huren

 

Waarom een mini hijskraan huren ? Om de reden dat u er met een verreiker  autolaadkraan telescoopkraan niet bij kunt . En bij welke werkzaamheden kan dat eigenlijk bij alle als het maar niet te zwaar is ! kortom of het nu stalen trappen zijn (houten mogen ook ) vloerplaten stalen balken  etc  hieronder een aantal voorbeelden . Deze hijs klussen kunnen diep in de bossen op de Veluwe zijn maar ook op de pier  van Scheveningen ,maar nog verder de Noordzee op is ook mogelijk al zal de kraan  mee moeten met een schip of zelfs met een helikopter.

De firma Witteveen is in 1995 gestart als eerste in Nederland met het verhuur van de mini hijskraan en heeft ook het grootste assortiment mini hijskranen in bezit !Maar ook hebben wij veel diverse glaszuigers als ook glaskarren , diverse hulpmaterieel zoals Rupsheftruk ,heftruck ,elektrische pompwagen glaskarren . Dus mini hijskraan huren is Witteveen kraanverhuur bellen . Wij verhuren zowel met als zonder machinist. Wij komen op uw werk met machinisten en chauffeurs die in loondienst zijn bij Witteveen kraanverhuur, Nee verkopen kennen wij niet !

mini hijskraan huren mini hijskraan huren DSC_0347 dakkapel T 3800 DSC_7996