Minihijskraan Nieuwe Meerbrug

In en op diverse bruggen in Nederland hebben wij hijswerk uitgevoerd. Hieronder een voorbeeld: de renovatie van de Nieuwe Meerbrug in Amsterdam.

Minihijskraan Nieuwe Meerbrug

Enige jaren geleden werden wij gevraagd voor hijswerk  met een minihijskraan  in de brug van de A10 over de Nieuwe Meersluis in Amsterdam. Wij hebben met twee verschillende kranen op dit werk gestaan: T3000 en K1700. waarom met twee verschillende? Het werk was zo specifiek dat er twee totaal verschillende kranen nodig waren om het werk goed uit te kunnen voeren. Voor het zware werk werd de T3000 ingezet vanwege zijn hijscapaciteit en telescoopgiek vanwege de  geringe doorbuiging. De K1700 vanwege de zeer geringe ruimte betreft het stempelen maar ook de hijshoogte was zeer beperkt. Tien jaar later hebben wij veel meer kranen om dit soort werken nog beter uit te kunnen voeren. En zijn diverse kranen nu ook voorzien van een afstandsbediening.

Foto’s

minihijskraan  minihijskraan  mini hijskraan    mini hijskraan  mini hijskraan  mini hijskraan  mini hijskraan    mini hijskraan  minihijskraan  mini hijskraan  mini hijskraan  mini hijskraan