Objecten

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Wij werken uiteraard vaak in de bedrijfs- en woningbouw, met glas, staal en natuursteen. Maar ook elders: in fabrieken, woonhuizen, stations, musea en diverse openbare voorzieningen.

Objecten

Wat wij voor objecten voor u hijsen? Dat kan van alles zijn! Zoals een tuinhuisje, een boom. Maar ook: fabrieksketels, productielijnen en halkranen.

Uw unieke project, onze uitdaging

Wij beschikken over maar liefst zeventien verschillende minikranen. Over creativiteit en improvisatievermogen. Denkt u: ‘Hoe moeten we dit in hemelsnaam op zijn plaats krijgen?’ Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Uw kunst is onze kunst

Een Japanse glaskunstenares exposeert in het Groninger Museum. Fantastisch dat wij Nederlanders de gelegenheid krijgen haar bijzondere werk te bekijken. Maar hoe denkt u dat deze kunstwerken heelhuids het museum in zijn gekomen? Juist: dankzij Witteveen Kraanverhuur.

Vakmanschap is meesterschap

Midden tussen de kostbare beelden in het Rijksmuseum van Oudheden wordt een tentoonstelling ingericht. Speciaal door een kunstenaar ontworpen panelen moeten naar boven worden gehesen, door trapopeningen, over en onder wenteltrappen heen en weer terug. U zou er draaierig van worden als u museumdirecteur was en zich afvroeg of dat wel goed gaat. Maar wij niet! Wij draaien er ons hand niet voor om. Onze mini-kranen doen wat van hen wordt gevraagd, en onze machinisten zetten zichzelf en hun vakmanschap voor 100% in. Kijk hier…