Staal

Staal plaatsen met compactkraan daar voor moet u bij Witteveen kraanverhuur zijn.

Staal plaatsen met compactkraan

Staal plaatsen met compactkraan daar bent u bij ons aan het goede adres! wij hebben hier al meer dan 20 jaar ervaring mee.Wij kunnen u helpen met staalconstructies binnen én buiten, op allerlei ‘onmogelijke’ plaatsen. Wat denkt u bijvoorbeeld van het dak van een groot gebouw? Met onze hulp hoeft u niet de hele dag op de torenkraan van de aannemer te zitten wachten… Maar ook achter een gebouw in de binnenstad van Utrecht of zelfs op de grachten boven de gewelven van de Utrechtse kelders zijn onze kranen welkom. Voordeel van onze kranen is dat u kunt werken zonder het stremmen van de straat en alle daar voor benodigde vergunningen.

 

Balkendruksysteem

Voor het transport van balken en trappen binnen gebouwen hebben wij diverse hulpmiddelen. Bij zware balken kunnen wij twee kranen van het type T3000 inzetten. Ons balkendruksysteem kan heel eenvoudig in diverse kranen worden geplaatst, zodat u eerst één balk tegen het plafond monteert en vervolgens andere balken hijst. Of andersom natuurlijk!

Wij beschikken over maar liefst zestien verschillende minikranen. Over creativiteit en improvisatievermogen. Denkt u: ‘Hoe moeten we dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen?’ Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Projecten

Bekijk hier één van onze staalprojecten.

 

staal plaatsen met compactkraan