Valla industrie kranen

Onze bijzondere Valla-kranen. Deze kranen zijn uitstekend te gebruiken in fabrieken voor diverse kleine hijswerken waarbij mobiliteit zeer belangrijk is.

Valla

Onze Valla kranen kunnen gebruikt worden op locaties waar er een harde ondergrond beschikbaar is. Wij denken aan fabrieken en parkeerkelders. U kunt de diverse kranen inzetten voor montage en demontage van machines, het monteren van tandwielkasten elektromotoren etc. Maar ook voor het monteren van stalen trappen of op de grond monteren van staalconstructies .

Onbelast zijn deze kranen door een accu pak vrij zwaar aan de achterzijde dus de ondergrond moet een minimale belasting kunnen hebben van 500kg/m2 .Het voordeel van deze machines is dat er met de last gereden kan worden op vlakke verharde ondergrond. Zowel binnen als buiten gebouwen ook mag iedereen met deze kranen werken na een gedegen instructie van ons. Deze machines zijn een goed alternatief voor een heftruck met kraanarm. Het zicht van af de bedieningsplaats af is uitstekend te noemen , door het ontbreken van een zitplaats zal de bedienaar ook eerder mee werken met montage en of demontage werkzaamheden.

 

Valla 20E

De Valla 20E is voorzien van een last-momentbeveiliging. Deze kraan kan rijden met lasten tot 2000 kg. Deze heeft de lader voor de accu’s vast op de machine gemonteerd. door de LMB kunt u zeer goed machine onderdelen hijsen die gemonteerd of gedemonteerd  moeten worden.

VallaValla 20E