Balkendrukker (staal)

Balkendrukker om tot een hoogte van 16 meter - balken tegen het plafond te drukken Voor het plaatsen van staalconstructies beschikken wij over diverse wielstellen.

Balkendrukker

De balkendrukker kan gewichten aan tot 1.750 kg en kan op verschillende van onze kranen worden gemonteerd. Voor montage aan de T3800 beschikken we over een balkendrukker tot 3000 KG .  Voor het lichte werk zoals monteren van hoeklijnen tegen de muur zijn de M modellen zeer geschikt. Als de balken over constructies en obstakels heen moet kunt u de K modellen inzetten.

En voor het echte zware werk beschikken wij over diverse T modellen. Maar mocht de balk dan nog te zwaar zijn dan kunnen we er een tweede balkendrukker bij zetten. Ook kunnen er diverse hulpstukken op de vorken en of draaischijf gemonteerd worden. maar voor zeer bijzondere toepassingen kunt u ook zelf hulpconstructies maken of laten maken die weer op onze systemen passen. Eigenlijk is het hoe gekker de situatie hoe leuker wij het bij Witteveen kraanverhuur vinden.

De balken kunnen op verschillende manieren aan de draaischijf of rechtstreeks aan de vorken vastgezet worden. Ook is het mogelijk om zeer lange balken te liften met twee machines. Tevens bezitten wij torens om de balk op te leggen zodat wij er met onze vorken onder kunnen als hij in het T model  gemonteerd is. Voor speciale toepassingen kunnen er ook hulpstukken gemaakt worden die voor toepassing bij ons in de werkplaats gekeurd kunnen worden. Wij zijn altijd bereid om te kijken naar speciale oplossingen, De lichte balkendrukker is uitgevoerd met vaste vorken maar de 3 tons balkendrukker heeft een vorkenbord waar de vorken op verschoven kunnen worden.

balkendrukker-001  balkendrukker T3800    balkendrukker  balkendrukker T3800 034  T3000 IMG_0505 T3800 balkendrukker  T2500 balkendrukker  balkendrukker  T2500 balkendrukker  hulpstuk balkendrukker  balkendrukker dubbel _6963 balkendrukker dubbel  t3100-draaischijf-img_5349