Glas montage

Glas plaatsen geeft vaak een hoop stress. Vooral bij zware ruiten worden veel mensen ingezet. En allerlei technische hulpmiddelen, zoals telekranen, autolaadkranen, torenkranen en/of verreikers.

 

Glas Montage

Glas montage in een drukke winkelstraat geeft met inzet van omvangrijk materieel veel overlast. En wat doet u als achter een gebouw waar nauwelijks plek is voor een auto, laat staan een telekraan, een ruit moet worden geplaatst? Of binnen in een gebouw? Wij kunnen niet alleen de compactkraan leveren maar hebben ook er voldoende hulpmaterieel bij , zoals diverse zuigers , als ook een opsteker , En verschillende glaskarren van klein tot groot  glas vervoeren met lengtes van 5 meter binnen gebouwen is voor ons geen probleem. In de foto galerij onder aan de pagina laten wij allerlei kranen en hulpmaterieel zien waar mee wij uw glas kunnen plaatsen.

Veilig, snel en efficient

In al deze situaties bieden onze minikranen uitkomst. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het plaatsen van glas, waarvan ruim zestien jaar met behulp van minikranen. We beschikken over diverse hulpmiddelen voor het hijsen en/of transporteren van glas, zoals diverse soorten vacuümglaszuigers en een glaskar voor extreem grote ruiten (zoals 3 x 5 m).

Uw unieke project, onze uitdaging

Wij beschikken over maar liefst zestien verschillende minikranen. Over creativiteit en improvisatievermogen.
Denkt u: ‘Hoe moeten we dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen?’ Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Voorbeelden

Hieronder ziet u voorbeelden van glasmontage met behulp van compact kranen als ook glaskarren en glaszuigers.

glas