Natuursteen

Natuursteen is een materiaal waarmee zeer zorgvuldig moet worden omgegaan. Bovendien is het vaak behoorlijk zwaar en omvangrijk.

Natuursteen hijsen

Natuursteen hijsen het gewicht van een te plaatsen element kan wel oplopen tot zo’n 1000 kg! Vanaf een gewicht van 50 kg is het gebruik van hijshulpmiddelen verplicht.

Onze minikranen zijn bij uitstek geschikt voor nauwkeurig werken met natuursteen. Hun flexibiliteit komt bij deze materiaalsoort volledig tot zijn recht. Zowel bij het hijsen en plaatsen van natuurstenen traptreden als – bijvoorbeeld – urnen zuilen op begraafplaatsen, plantenbakken, dorpels, stenen banken, werkbladen of gevelelementen. Om maar wat te noemen.

Alles op uw maat

Voor het verplaatsen van uw natuurstenen elementen beschikken wij over een flink aantal vacuümzuigers. Mocht de voor u benodigde zuiger echter niet in ons pakket zitten, dan maken wij deze binnen enkele dagen: speciaal op maat voor u! Van ons krijgt u niet alleen de beschikking over het juiste type kraan voor uw klus, we leveren ook alle benodigde hijshulpmiddelen.

Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij úw klus kunnen klaren.

Foto’s

  natuursteen hijsen